“Je kunt een mens niet veranderen;
Je kunt hem alleen de weg wijzen.”

 – Galileo –

 

Levensloopbegeleider

Omdat ik met compassie en helderwetendheid op de diepere lagen van het mens-zijn werk, zodat jij je (weer) kunt verbinden met jouw kern, ben ik meer dan een coach. Als ik je begeleid of train, gaat dat voorbij gedrag, vaardigheden en overtuigingen. Het omvat je hele levensloop.

Ik zal jou met al mijn expertise en bezieling helpen om met je héle wezen te ontdekken welke talenten, vaardigheden, mogelijkheden jij in je hebt om zelf nieuwe kansen te ontdekken en een nieuw perspectief te scheppen als oplossing voor je (levens)probleem. Zowel privé als professioneel. In welke fase van jouw leven jij ook bent.

Leeftijd speelt daarbij nauwelijks een rol. Wel, of je (nog) helder kunt denken en verbanden kunt leggen. En of je, in overeenstemming met je leeftijd, bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf (en de ander).

 

Waar kan ik je zoal bij helpen?

Als levensloopbegeleider kan ik je individueel begeleiden bij persoonlijke problemen van allerlei aard.

Ook bij partner-/relatieproblemen of issues in de familie-/organisatie zijn bij mij in goede handen. Ik maak daarbij o.a. gebruik van NLP en Systemisch Werk. Maar bovenal van mijn helderwetendheid.

 

Werkwijze

Aan elke begeleiding gaat een intakegesprek vooraf. Hierin maken we kennis met elkaar, verken ik het probleem, gaan we na wat je wilt bereiken en met welk wenselijk effect en hoe je dat gaat herkennen. Daarbij is het vooral ook van belang dat dat effect ecologisch is; dat wil zeggen dat het noch jezelf, noch anderen schade kan toebrengen (voor zover dat is na te gaan).

Bij een professionele begeleiding wordt daar, indien nodig, op een ecologische manier het bedrijf bij betrokken. Waarbij jij de beslissende factor bent over jouw proces.

Wat voor mij telt in deze eerste ontmoeting is de mate, waarin jij je veilig en begrepen voelt en we beiden een gevoel van vertrouwen hebben over het commitment dat dit traject vraagt.

Ik verwacht van jou dat je transparant bent in de informatie die je me geeft en dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen proces.

Van mij mag je deskundigheid, transparante communicatie en integriteit verwachten. Daarnaast zal ik je de veiligheid bieden om jezelf te kunnen zijn, zodat dit proces kan slagen.

Een traject bestaat uit 5 sessies (naast het intakegesprek). Een sessie duurt gemiddeld vijf kwartier. Na de 5e sessie evalueren we het traject en sluiten we af, of teken je bij. Dat gaan we samen na en bepaal jij uiteindelijk zelf.

Je bent altijd welkom voor een vervolgtraject of om te werken aan een ander thema.

 

Kosten

  • Persoonlijke begeleiding, privé gefactureerd: €  95,- per sessie incl. BTW
  • Persoonlijke begeleiding, zakelijk gefactureerd: € 125,- per sessie excl. BTW
  • Relatiebegeleiding, per sessie van 2 uur: € 175,- incl. BTW
  • Professionele begeleiding, zakelijk gefactureerd: € 200,- per uur excl. BTW