Wat telt in het leven is niet puur het feit dat we geleefd hebben.

Het verschil dat we maken in de levens van anderen,

bepaalt hoe betekenisvol het leven is dat wij leiden.

Nelson Mandela

NLP-opleidingen

Bij voldoende belangstelling geef ik samen met Patrick Haak NLP-opleidingen.

ed-komtOnder de vlag van het Tarázát Instituut heb ik 20 jaar lang NLP Practitioner, NLP Master- en NLP Postmaster-opleidingen verzorgd. Voor mijn nieuwe instituut Diaspoor heb ik een nieuwe vorm van NLP-opleidingen ontwikkeld, waarin het Systemisch Werk helemaal geïntegreerd is. Dat betekent dat je tijdens je opleiding tot zeker twee generaties terug gaat om te ontdekken wat er ten grondslag ligt aan de patronen die jij ontwikkeld hebt. Systemische oefeningen worden ingezet daar waar NLP tekortschiet om een gewenst resultaat te bereiken. In deze opleidingen werken we ver voorbij gedrag en competenties; meestal transpersoonlijk. Ik noem deze aanpak NLPplus; een vorm van Levenskunst.

Dat vraagt van de deelnemers aan deze opleidingen een grote mate van vertrouwen; een grote bereidheid zich open te stellen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen proces, maar ook voor dat van anderen. Nieuwsgierigheid naar hun roots en een optimistische kijk op de toekomst.

Wij, trainers, zijn verantwoordelijk voor het bieden van veiligheid, vertrouwen en bemoediging. Zodat het onbekende verkend mag worden en in het bewustzijn kan komen, waardoor diepgaande verandering mogelijk wordt. Uiteraard beschikken wij over een grote mate van deskundigheid en professionaliteit. Je mag rekenen op onze compassie.

Een gecertificeerde NLPplus-opleiding duurt 20 dagen van 7,5 uur en voldoet aan de eisen die de NVNLP en het NYTI stellen.

De verantwoordelijke trainers zijn op dit moment:

Willy van Vuuren en Patrick Haak

Heb je interesse in een opleiding, of ben je als bedrijf geïnteresseerd in een in-company training, laat me dat dan weten. Dan maken we een afspraak om de wensen en mogelijkheden door te spreken en op maat af te stemmen.