NLPplus – Practitioner opleiding

Wat mij, Willy, betreft is NLP al sinds 1991 de meest waardevolle manier om jezelf en anderen beter te begrijpen en dus meer begrip te hebben voor wie JIJ bent en het anders zijn van de ander. Om enerzijds milder met jezelf om te kunnen gaan en met liefdevollere ogen te kijken naar de ander. Om te kunnen horen en luisteren naar de woorden áchter de woorden; je eigen verhaal te snappen én de ander. Want iedereen heeft een eigen verhaal. En het leven heeft ons geleerd, op basis van dat grote verlangen erbij te horen, hoe we ons het best kunnen gedragen om onszelf een ervaring te geven van gewaardeerd en erkend te voelen. Vaak noemen we dat: Succesvol zijn.

Maar ja, wil je die aangeleerde patronen tot in lengte van dagen volhouden? Of gaat je (gevoel van) eigen-waarde(n) kriebelen…?! In dat geval wordt het tijd om een belangrijke stap te zetten. Een stap die al door duizenden nieuwsgierige en moedige mensen succesvol is genomen.

Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar het menselijk functioneren in het algemeen en dat van zichzelf in het bijzonder en bereid en in staat is verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen functioneren is welkom bij deze opleiding.

Programma

In een afwisselend programma van theorie, praktijk en systemische oefeningen (opstellingen) waarin diepgang en humor hand in hand gaan in een veilige bedding , leer je o.a. over:

– hoe kom ik in contact met mezelf en de ander (rapport)

– waar ligt mijn grens (en die van de ander); hoe kan ik nee zeggen (sortings)

– hoe ontwikkel ik een empatisch vermogen (waarnemings posities)

– hoe kom ik in mijn kracht (excellente fysiologie)

– hoe kan ik mijn gedrag en emoties zelf aansturen (o.a. anker vaardigheden)

– hoe creëer ik nieuwe keuzes en perspectief (o.a. herkaderen)

– hoe leef ik mijn eigen leven (uit de verstrikking los komen) (systemisch)

– hoe neem ik mijn eigen plek in (systemisch)

Dit en meer thema’s komen aan de orde.

Als je voldoet aan de kwaliteitseisen die wij hanteren – zoals ruim 35 jaar geleden opgesteld door Anné Linden / NYTI en nog altijd van toepassing – heb je recht op het certificaat.

Praktische informatie

Alle cursussen, coaching en opleidingen worden gegeven door of staan onder supervisie van Willy van Vuuren.

Trainers: Willy van Vuuren, Patrick Haak en trainer in opleiding Stanley Seghers.

Tijden: 1x per maand een vrijdag en een zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Data: 21 en 22 februari 2020; 12 en 13 juni; 10 en 11 juli; 22 en 23 augustus; 18 en 19 september; 16 en 17 oktober; 13 en 14 november; 12 en 13 december; 15 en 16 januari 2021; 6 en 7 februari certificatie.

Waar: Schinkelse Baan 6 in Capelle aan den IJssel

Kosten: € 2.500,- incl. BTW, koffie/thee en water; een uitgebreide syllabus en de certificatie. Je dient zelf voor de lunch te zorgen. In de buurt zijn diverse mogelijkheden. Uiteraard kan je ook zelf je lunch meenemen.
De studiekosten zijn in veel situaties fiscaal aftrekbaar.

N.B. Het certificaat is NVNLP approved en wordt uitgereikt als aan alle voorwaarden is voldaan. De voorwaarden staan uitgebreid in de syllabus die op de eerste opleidingsdag wordt uitgereikt.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers!!

Ja, ik meld mij aan….klik hier.