Je hebt de moed gehad de eerste stap te zetten naar verandering;
een sprong in het diepe naar jouw Authenticiteit.
Om nu echt te gaan bewegen, is deze tweede stap
haast onvermijdelijk. Kom je??!!

NLPplus Master Practitioner

In het eerste jaar van een NLPplus opleiding, de Practitioner, leer je letterlijk NLP beoefenen. Waardevolle skills en inzichten hebben je al veel nieuwe keuzes en perspectieven opgeleverd. Maar nog lang niet alles…

Vandaar dat de NLPplus Master Practitioner het logische vervolg is op dat eerste jaar: Meester worden in het toepassen van NLP. Ontdekken waar je loyaal was en bent aan jouw systeem en je vast zit aan normen en waarden die niet (meer) bij jou passen. Op een veel dieper niveau jezelf leren kennen. Alsof je je eigen “barcode” gaat snappen, maar óók die van anderen.

Deze opleiding omvat 20 lesdagen, inclusief de toetsing. Een belangrijke opdracht in deze opleiding is het maken van een modeling. Met behulp van het Metaprogramma in kaart brengen en integreren van een expertise; die van jezelf of van een ander.

Alle opleidingen, cursussen, opstellingen en coaching binnen Diaspoor worden gegeven of begeleid door, of staan onder supervisie van Willy van Vuuren, de – in 1995 – eerste door Anné Linden (NYTI) zelf gecertificeerde NLP trainer in Nederland.

Programma

Leren bestaat uit een afwisselend programma van theorie en oefenen. Met ondersteuning van assistenten begeleiden we je in een veilige, sfeervolle context verder tijdens jouw speurtocht naar Zingeving en Authenticiteit. ( Bij Diaspoor bekend als “De weg naar Blauw”). Enkele van de onderwerpen die aan bod komen:

Krijg de regie (terug) over jezelf

 • hoe doe je wat je doet
 • wat zijn jouw overtuigingen; zijn die ondersteunend of belemmerend
 • wat doen emoties (met je)
 • zijn jouw waarden “eigen-waarden”?
 • ontdek de filters en patronen in je neurologie

De magie van de taal

 • stel die éne vraag die rechtstreeks naar de kern gaat
 • sta nooit meer met een mond vol tanden
 • de intra- en inter-persoonlijke effecten van taal

Boundaries

 • het door Anné Linden ontwikkelde proces om grenzen te stellen

Meesterschap in zelf-management

 • omgaan met verwachtingen
 • wat zijn emoties en hoe beïnvloed (beheers) ik die
 • het antwoord ligt altijd in jezelf
 • denken in mogelijkheden, niet in beperkingen

Certificatie

We evalueren je kennis en kunde en geven je bij gebleken geschiktheid met trots jouw certificaat.

Praktische informatie

Trainers: Willy van Vuuren en Patrick Haak

Locatie: Schinkelse Baan 6, Capelle aan den IJssel

Data: Bij voldoende belangstelling kan er een Master Practitioner gegeven worden.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Kosten: € 2.500,- incl. BTW; incl. koffie/thee, syllabus en certificaat
Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers!!

Ja, ik meld mij aan… klik hier.

Wil je liever eerst kennismaken? Bel dan voor een persoonlijke afspraak 0654675210.
.

Recensies cursisten Masters 2021/2022

Na eerst de NLP Practitioner gedaan te hebben bij Diaspoor, doorgegaan voor de Master.

Daar heb ik geen spijt van gehad. Door de relatief kleine groep cursisten waarmee je deze opleiding doorloopt kun je in een veilige omgeving erg de diepte in gaan en is er echt aandacht voor jou en je ontwikkel traject.

Door kundige docenten en assistenten heb je de mogelijkheid om de NLP Master stof goed te integreren.

Ik ben ze erg dankbaar voor de veranderingen die ik heb mogen doormaken en de inzichten die ik heb gekregen. Ben je na deze opleiding uitgeleerd? Nee! Maar wel zoveel rijker!

Ik gun iedereen een NLP-opleiding en zeker bij Diaspoor!

Michiel


Nadat ik in 2018 mijn NLP Practitioner diploma op zak had, werd het tijd voor de NLP Master opleiding. Beide opleidingen heb ik via Diaspoor gedaan. Dat is een bewuste keuze. Zowel Willy als Patrick hebben mij veel veiligheid gegeven. Ik vind het belangrijk dat je tijdens dit leerproces je in veilige en betrouwbare handen bent. Daarnaast wordt er gewerkt met kleine groepjes cursisten, waardoor de aandacht goed wordt verdeeld. Hierdoor kan je nog sneller de technieken en leerstof in praktijk brengen. De Master NLP is een verdieping van de Practitioner en hierdoor vallen alle puzzelstukjes van NLP in elkaar.

De Master NLP heeft een indrukwekkend effect op je persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je meer leren over communicatie en meer leren over jezelf? Welke knelpunten bij jezelf wil je aanpakken en verbeteren of veranderen? Dan kan ik je de NLP opleiding van Diaspoor van harte aanbevelen. Ga op reis en laat je verrassen met alles wat je gaat leren. Het is de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt.

Corine


Als je open staat of op zoek bent naar nog meer verdieping in jezelf, je familiesysteem en NLP, dan zou de Master NLPplus bij Diaspoor het antwoord kunnen zijn. Tijdens de practitioner wordt een basis gelegd, waardoor je tijdens de Master de diepte in kan gaan en de essentie vindt en begrijpt van waar NLP over gaat en hoe verandering mogelijk wordt. Willy en haar team weten van ieder trainingsweekend een ervaring te maken die je dichter bij jezelf brengt, je MOW en kennis van NLP verrijkt en je uitdaagt om je eigen pad te (gaan) volgen. En dat met een heerlijke dosis humor, toegewijde liefde en aandacht, veiligheid en toegankelijkheid.

Deze master was het beste cadeau voor mezelf.

Vivian


Lang zat ik te twijfelen of een NLP Master opleiding iets voor mij was. Tijdens mijn practitioner bij een ander instituut heb ik veel geleerd. Toch kon ik me daar in de grote groep laten verdwijnen. En leek het modellen van iemand anders me ook niet nuttig.
Toen kwam de NLP Master Plus van Diaspoor op mijn pad. Met een kleine groep en modelling niet van een ander maar van jezelf.
Met een gezonde spanning heb ik mezelf ingeschreven. Wat bleek een geweldige keuze. De kennis van Willy, Patrick en de assistent trainers is enorm. Ze voelen daarnaast ook alles wat niet zichtbaar is haarfijn aan. Zo werd mijn “geperfectioneerde trans modus” al vroeg in de opleiding opgemerkt door Willy. De modus waarmee ik me in de practitioner nog onzichtbaar kon maken en waar ik nu mee aan de slag kon. De hele opleiding zat vol met ontdekkingen, ongemakkelijke confrontaties en vooral groeimomenten die ik mijn hele leven mee neem. Een echte aanrader om bij Willy en Patrick je NLP Master te volgen.

Sebastiaan


Mijn kennismaking met NLP begon bij een ander instituut. Ik voelde vanaf dag 1 dat NLP mijn leven compleet zou veranderen. Wat ik toen nog niet wist, is dat dit pas zou gebeuren na de NLP Plus Master Practitioner te hebben gevolgd en vooral te hebben “doorlopen” bij Diaspoor.
De nadruk op “doorlopen” omdat ik daadwerkelijk een reis heb afgelegd tijdens de training bij dit instituut. De veiligheid en liefdevolle “you can run, but you can’t hide” aanpak, waren voor mij doorslaggevend om écht aan mezelf te werken.
Ik kan oprecht zeggen dat ik nu en pas op 51-jarige leeftijd mezelf heb ontmoet, leren kennen en omarmen. Het is de reis meer dan waard geweest, want wat een positieve veranderingen heb ik na de opleiding in mijn leven kunnen aanbrengen.
De kennis en kundigheid van Willy en haar team zijn een aanrader voor een ieder die het leven wil leven zoals het bedoeld is…..vanuit de essentie van wie je werkelijk bent!

Jennifer